Armata lui Dumbledore
Daca intr-adevar esti fan Harry Potter,vrei sa-ti faci multi prieteni si sa te distrezi, nu mai sta pe ganduri!Inscrie-te pe cel mai tare forum cu HP si prelucreaza-ti RPG-ul! Smile
Armata lui Dumbledore
Daca intr-adevar esti fan Harry Potter,vrei sa-ti faci multi prieteni si sa te distrezi, nu mai sta pe ganduri!Inscrie-te pe cel mai tare forum cu HP si prelucreaza-ti RPG-ul! Smile
Armata lui Dumbledore
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Armata lui Dumbledore

Daca intr-adevar esti fan Harry Potter si vrei sa-ti faci multi prieteni si sa te distrezi, nu mai sta pe ganduri!Inscrie-te pe cel mai tare forum cu HP!

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Monstru in Marea Biblioteca

In jos 
AutorMesaj
Chriss Angel
Anul 1
Anul 1
Chriss Angel

Geleoni : 5147
Reputatie : -2

Monstru in Marea Biblioteca Empty
MesajSubiect: Monstru in Marea Biblioteca   Monstru in Marea Biblioteca Icon_minitimeJoi 25 Noi - 15:31

Stau. Stau si nu stiu de ce waiting. Stau in Marea Biblioteca si timpul parca sta in loc. Vad o multime de carti interesante, dar cine mai are putere sa citeasca? Sunt foarte obosita tired. Se aud tipete dintre rafturile cu carti despre "Grija fata de creaturile magice". Fug acolo si vad un MONSTRU!
-Ajutor, e un monstru! Cum a ajuns aici?!?!
O fata ma trage repede intr-un colt si incepe sa imi povesteasca.
-Nu te mai panica atata fetito!! Ginny a deschis o carte si de curioasa ce a fost a rostit vraja pentru a aduce monstrul despre care se scrie chiar in incapere, pentru a fi analizat.
-CUM SCAPAM DE EL??
-Stai aici! Ma duc eu. In anul 5 am invatat vraja pentru a face sa dispara creaturile magice aduse prin vraji.
-Cryptobyonste!Nu va mai panicati, cei din anul 5 sau mai mari se vor descurca in astfel de situatii.
-Multumesc mult!am spus eu si am urcat in turnul cercetasilor
Sus In jos

Monstru in Marea Biblioteca
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Prima data in marea biblioteca

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Armata lui Dumbledore :: Hogwarts- coridoarele scolii de magie :: Marea Biblioteca-
Mergi direct la: