Armata lui Dumbledore
Daca intr-adevar esti fan Harry Potter,vrei sa-ti faci multi prieteni si sa te distrezi, nu mai sta pe ganduri!Inscrie-te pe cel mai tare forum cu HP si prelucreaza-ti RPG-ul! Smile
Armata lui Dumbledore
Daca intr-adevar esti fan Harry Potter,vrei sa-ti faci multi prieteni si sa te distrezi, nu mai sta pe ganduri!Inscrie-te pe cel mai tare forum cu HP si prelucreaza-ti RPG-ul! Smile
Armata lui Dumbledore
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Armata lui Dumbledore

Daca intr-adevar esti fan Harry Potter si vrei sa-ti faci multi prieteni si sa te distrezi, nu mai sta pe ganduri!Inscrie-te pe cel mai tare forum cu HP!

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Reguli - Farmece

In jos 
AutorMesaj
Jean Isa Grey
Anul 2
Anul 2
Jean Isa Grey

Varsta : 31
Geleoni : 5555
Reputatie : 18

Reguli - Farmece Empty
MesajSubiect: Reguli - Farmece   Reguli - Farmece Icon_minitimeVin 12 Mar - 19:24

Reguli

1. Prezenta la toate orele nu este obligatorie, insa o data ce ati participat la o ora, mi se pare o chestie de bun simt sa participati si la celelalte.
2. Orele se vor desfasura in stil RPG.
3. De asemenea, as vrea sa mentionez ca nu aveti voie sa scrieti replicile profesorului. Puteti spune ''Profesoara aproba scurt din cap.'' sau ''Profesoara imi raspunse la salut zambind.'' etc. Chestii de genul acesta, nu replici directe.
4. Temele, in mare parte, mi le veti trimite prin PM ( mesaj privat ) sau, daca voi specifica, le veti pune direct in topicul cu lectia. Dar daca nu specific acest lucru, le trimiteti prin PM.
- Temele sunt obligatorii pentru toti cei care au participat la respectiva lectie. Doua teme nescrise vor insemna o ora de detentie.
5. As vrea sa aveti la voi manualul, bagheta magica, o pana si un sul de pergament.
6. Nu va cer sa fiti mereu seriosi, raspunsurile cu inclinatie mai spre amuzament, sunt permise, insa as vrea sa fie cu masura.
7. Nu stabilesc acum o data la cat timp vor fi testele. Daca vor fi ( si cu siguranta vor fi ) voi preciza asta.
- Rezolvarile la teste, mi le veti trimite prin PM. Iar notele le veti afla tot din respectivul topic cu lectia.
8. Nu vreau sa deschid topic cu Detentie, insa daca va fi nevoie, o voi face. Insa sper sa respectati regulile, si sa nu se intample.
9. Notele le veti afla din topicul cu note. ( Catalog - Farmece )
10. Prezenta la Detentie este obligatorie. Altfel va vor fi scazute incepand cu 50 pana la 100 de puncte.
11. Limbajul vulgar, jignirile etc. sunt interzise. Va vor fi scazute incepand cu 5 puncte pana la 100, daca nu veti respecta aceasta regula.

- As vrea sa adaug, ca daca aveti nelamuriri sau intrebari, va rog sa le postati in acest topic.

~ In primul rand, sper sa va distrati. Regulile.. da, par lungi, da, par grele. Dar nu sunt. Mi se pare ca sunt niste reguli simple, care pot fi respectate si pe care le cer toti profesorii, in general. Sper ca m-am facut inteleasa. ~
~ Multumesc. ~
Sus In jos
http://myworld.forumer.ro/index.htm

Reguli - Farmece
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reguli la orele de Farmece
» Reguli - Ierbologie
» Reguli-RESPECTATILE!
» Reguli-RESPECTATILE!
» Reguli - Previziuni despre viitor

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Armata lui Dumbledore :: Hogwarts- coridoarele scolii de magie :: Ore :: Farmece-
Mergi direct la: