Armata lui Dumbledore
Daca intr-adevar esti fan Harry Potter,vrei sa-ti faci multi prieteni si sa te distrezi, nu mai sta pe ganduri!Inscrie-te pe cel mai tare forum cu HP si prelucreaza-ti RPG-ul! Smile
Armata lui Dumbledore
Daca intr-adevar esti fan Harry Potter,vrei sa-ti faci multi prieteni si sa te distrezi, nu mai sta pe ganduri!Inscrie-te pe cel mai tare forum cu HP si prelucreaza-ti RPG-ul! Smile
Armata lui Dumbledore
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Armata lui Dumbledore

Daca intr-adevar esti fan Harry Potter si vrei sa-ti faci multi prieteni si sa te distrezi, nu mai sta pe ganduri!Inscrie-te pe cel mai tare forum cu HP!

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Rachel von Precieux
Sef de Casa
Sef de Casa
Rachel von Precieux

Varsta : 29
Geleoni : 6063
Reputatie : 15
Functii : Admin,membru AD,Sef de Casa,Profesor

Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an Empty
MesajSubiect: Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an   Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an Icon_minitimeVin 12 Mar - 9:36

Un elev termina scoala la 350 de postari:

Anul 1: 2 postari
Anul 2: 100 postari
Anul 3: 150 de postari
Anul 4: 200 de postari
Anul 5: 250 de postari
Anul 6: 300 de postari
Anul 7: 350 de postari
Vrajitor: 400 de postari

Rangul de "Profesor" sunt slujbe.Cine vrea sa fie prof/a trebuie sa aiba peste 50 de postari.

Ultima editare efectuata de catre Rachel Slytherin in Dum 28 Mar - 15:00, editata de 2 ori
Sus In jos
https://ald-hp.forummotion.com
Jean Isa Grey
Anul 2
Anul 2
Jean Isa Grey

Varsta : 31
Geleoni : 5555
Reputatie : 18

MesajSubiect: Re: Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an   Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an Icon_minitimeVin 12 Mar - 15:40

Mi se pare putin cam incorect. 500 de postari pentru un post de profesor? Neutral Este mult prea mult.. Maximul ar trebui sa fie intre 50 - 100 de postari.. Smile
In fine, mi-am zis doar parerea. Faceti cum vreti, voi sunteti adminii.. Wink kiss
Sus In jos
http://myworld.forumer.ro/index.htm
Rachel von Precieux
Sef de Casa
Sef de Casa
Rachel von Precieux

Varsta : 29
Geleoni : 6063
Reputatie : 15
Functii : Admin,membru AD,Sef de Casa,Profesor

MesajSubiect: Re: Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an   Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an Icon_minitimeVin 12 Mar - 16:00

Ok....am schimbat acolo in 100 de postari.
Sus In jos
https://ald-hp.forummotion.com
Jean Isa Grey
Anul 2
Anul 2
Jean Isa Grey

Varsta : 31
Geleoni : 5555
Reputatie : 18

MesajSubiect: Re: Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an   Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an Icon_minitimeVin 12 Mar - 16:12

Scuze..
Uite.. nu vreau sa te simti obligata sau ceva de genul.. Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an 573564
Mi-am spus doar parerea.. faceti voi cum credeti ca este mai bine.. >:d<
Cum am spus.. voi sunteti adminii.. Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an 27760 Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an 573564

EDIT BY Rachel: Nu-i nimic,numai ca si mie mi se parea prea exagerat. Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an 864531
P.S.:Sorry ca ti-am editat postul,numai ca nu vroiam sa scriu un mesaj degeaba... Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an 304978

EDIT BY ISABELLA: It's ok.. Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an 27760
Sus In jos
http://myworld.forumer.ro/index.htm
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an   Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an Icon_minitime

Sus In jos

Numarul de postari pentru a trece in urmatorul an
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» lectia numarul 1
» lactia numarul 2
» Testul pentru Sortare.. :P
» ~Propuneri pentru forum
» Manualele pentru anul I

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum