| lectia numarul 1 | |
|
+2andra_iuliana_98 Alice Swan 6 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Alice Swan Anul 1
| |
| |
Alice Swan Anul 1
| Subiect: Re: lectia numarul 1 Mar 16 Mar - 14:04 | |
| Voi pune note la urmatoarea lectie.... | |
|
| |
andra_iuliana_98
| Subiect: Re: lectia numarul 1 Mar 16 Mar - 14:08 | |
| [color=violet][/color Am avut odata un cosmar ... am visat ca Doro cainele meu a murit dupa ce a fost la un vecin si a furato gaina .Vecinul a aflat si a venit si la impuscat ] | |
|
| |
Alice Swan Anul 1
| Subiect: Re: lectia numarul 1 Mar 16 Mar - 14:24 | |
| Da..domnisoara Andra,nu stiu ce sa zic...Ciudat vis. Ei bine,visul pe care l-ai avut nu e grav.Trebuie sa te bucuri deoarece la astfel de vise(cosmaruri) in care iti moare cineva,se spune ca nu va avea nimic si ca boala nu se va tine de acea persoana sau in cazul tau,de caine.
Iti multumesc ca ai facut tema. | |
|
| |
Jean Isa Grey Anul 2
| Subiect: Re: lectia numarul 1 Joi 18 Mar - 8:59 | |
| Isabella termina de scris tema si o mai citi o data in gand..
Am visat ca eram intr-o camera perfect circulara.. alba, parca fara sfarsit si fara inceput, unde ningea.. Flori micute, albastre, ieseau de sub neaua moale. Am pasit.. si am simtit raceala zapezii pe talpa mea goala. Dintr-o data, cineva ma striga, iar brusc, m-am panicat. De ce.. nu pot sa-mi dau seama. Imediat dupa aceea, sunetul acelei voci se estompa, iar eu cadeam printr-un vartej ametitor de culori. Apoi.. m-am trezit..
Se ridica din banca si puse pergamentul cu tema pe catedra, apoi, zambindu-i profesoarei, se aseza la locul ei..
OOC [ pentru Hermione ] : Temele se trimit prin PM numai daca specifica asta profesorul. Din moment ce Alice nu a spus asta.. le punem in topicul cu lectia.. | |
|
| |
Rachel von Precieux Sef de Casa
Mesaje : 385 Varsta : 29 Geleoni : 6063 Reputatie : 15 Functii : Admin,membru AD,Sef de Casa,Profesor
| |
| |
Alice Swan Anul 1
| Subiect: Re: lectia numarul 1 Vin 19 Mar - 13:42 | |
| | |
|
| |
Alice Swan Anul 1
| Subiect: Re: lectia numarul 1 Vin 19 Mar - 17:33 | |
| | |
|
| |
Emma Watson Anul 1
| Subiect: Re: lectia numarul 1 Mar 23 Mar - 15:34 | |
| Tema: Am visat ca eram o printesa, si aveam 20 de ani. Si eram o actrita foarte buna, si eram si foarte bogata. Aveam mii de prieteni, care imi erau alaturi. Dar dupa ce ma simt asa de bine vazandu'ma la TV, mi se intampla un accident si mor. | |
|
| |
Anaella von Precieux Anul 2
Mesaje : 143 Geleoni : 5776 Reputatie : 1 Functii : membru AD
| Subiect: Re: lectia numarul 1 Mar 23 Mar - 20:22 | |
| Ginny mai citi o data tema in gand:"Intr-o seara am visat ca eram pe o pajiste cu flori multicolore si parfumate. M-am asezat la umbra unui pom si dodata sosi un iepuras dar l-am scapat a mai venit unul dar l-am scapat, iar cand a venit al treile l-am prins si l-am luat acasa si l-am ingrijit". Apoi preda lucrarea emotionata si repetandusi in minte:"Sa fie bine!" | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: lectia numarul 1 Mier 24 Mar - 8:12 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: lectia numarul 1 | |
| |
|
| |