| Lectia 1-Telefonul | |
|
+3Rachel von Precieux Jean Isa Grey Hermione Granger 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Hermione Granger Sef de Casa
Mesaje : 275 Varsta : 30 Geleoni : 5770 Reputatie : 2 Functii : Admin,Profesor,Sef de Casa la Cercetasi,membru AD
| Subiect: Lectia 1-Telefonul Vin 12 Mar - 20:46 | |
| Lectia 1-Telefonul Astazi v'om vorbii despre telefon. Inventat în martie 1876 de Alexander Graham Bell , telefonul e una dintre cele folosite servicii de telecomunicatie din lume. Desi au avut loc îmbunatatiri semnificative în felul în care sunt transmise mesajele pe distante mar, operatiunea de baza s-a schimbat doar putin în cursul secolelelor. Un telefon este compus dintr-un emitator, un receptor si un disc sau un mecanism dotat cu butoane pentru formarea numerelor. Emitatorul transforma sunetul într-un curent electric fluctuant, pe când receptorul retransforma acel curent în sunet. Telefonul poate functiona datorita deplasarii sunetului prin aer sub forma de unde. Cuvintele sunt transportate de ele prin aerul miscat de corzile vocale. Aceste unde sonore exercita o forta destul de mare pentru a îndoi usor o folie subtire de metal. Diafragma de metal revine la pozitia initiala dupa trecerea sunetului. Astfel, ea vibreaza dupa modelul undelor de sunet. Un emitator e format dintr-o asemenea diafragma mica de metal ce acopera o camaruta cu granule de carbon. Un curent electric trece constant prin ea si prin carbon.
Tema: Cautati'mi niste poze cu telefoane. Atentie , NU telefoane mobile.
Ultima editare efectuata de catre Hermione Granger in Sam 13 Mar - 13:42, editata de 2 ori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Lectia 1-Telefonul Vin 12 Mar - 20:57 | |
| |
|
| |
Mesaje : 275 Varsta : 30 Geleoni : 5770 Reputatie : 2 Functii : Admin,Profesor,Sef de Casa la Cercetasi,membru AD
| Subiect: Re: Lectia 1-Telefonul Vin 12 Mar - 21:01 | |
| Frumoase poze, domnisoara Desiree.Cea mai buna poza este cea cu telefonul negru de jos din stanga. Nota mea este: 10! | |
|
| |
Jean Isa Grey Anul 2
| Subiect: Re: Lectia 1-Telefonul Vin 12 Mar - 21:06 | |
| TEMA 1. 2. 3. Telefon fix vechi: | |
|
| |
| Subiect: Re: Lectia 1-Telefonul Vin 12 Mar - 21:08 | |
| Domnisoara Isabella, foarte buna ultima poza. Uimitoare! Nota mea: 10 +! | |
|
| |
Rachel von Precieux Sef de Casa
Mesaje : 385 Varsta : 29 Geleoni : 6065 Reputatie : 15 Functii : Admin,membru AD,Sef de Casa,Profesor
| Subiect: Re: Lectia 1-Telefonul Dum 14 Mar - 10:37 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Ginny Ginston in Dum 14 Mar - 12:46, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Lectia 1-Telefonul Dum 14 Mar - 12:37 | |
| Domnisoara Ginny, a 3-a poza este indecenta! Pentru asta iti scad un punct! Nota mea este: 9 | |
|
| |
| Subiect: Re: Lectia 1-Telefonul Mar 23 Mar - 13:24 | |
| Ma scuzati iar de dublul post, dar aici este aceeasi problema. Felicitari celor care si'au facut temele! Primesc si aici cate un 10! Din 11 elevi , numai 3?!?! Imposibil... sunt dezamagita...astept si alte teme! | |
|
| |
Emma Watson Anul 1
| Subiect: Re: Lectia 1-Telefonul Mar 23 Mar - 15:39 | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Lectia 1-Telefonul Mar 23 Mar - 15:48 | |
| Multumesc de tema domnisoara Watson. Nota mea: 10 | |
|
| |
Denis Distant Anul 1
| Subiect: Re: Lectia 1-Telefonul Joi 1 Apr - 13:36 | |
| Imi cer scuze de intarziere Telefoane vechi: Din ziua de azi: | |
|
| |
| Subiect: Re: Lectia 1-Telefonul Joi 1 Apr - 18:18 | |
| Multumesc pentru tema, domnisoara Denis. Nota mea: 10 | |
|
| |
Mary White Sef de Casa
Mesaje : 96 Varsta : 30 Geleoni : 5441 Reputatie : -1 Functii : Admin,Profesor Istoria Magiei,Sef de Casa la Astropufi
| Subiect: Re: Lectia 1-Telefonul Joi 1 Apr - 20:14 | |
| | |
|
| |
Anaella von Precieux Anul 2
Mesaje : 143 Geleoni : 5778 Reputatie : 1 Functii : membru AD
| Subiect: Re: Lectia 1-Telefonul Dum 11 Apr - 16:35 | |
| -telefon vechi -telefon nou | |
|
| |
| Subiect: Re: Lectia 1-Telefonul Vin 30 Apr - 21:49 | |
| Domnisoara Mary, altadata sa te grabesti!!! Nota mea este un 9,50. | |
|
| |
| Subiect: Re: Lectia 1-Telefonul Vin 30 Apr - 21:52 | |
| Mda domnisoara Anella.Asteptam mai mult din partea ta. Am cerut 3 poze, iar tu mi'ai oferit doar 2... Hai fie un 9. | |
|
| |
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lectia 1-Telefonul | |
| |
|
| |
| Lectia 1-Telefonul | |
|